Teamleder til Kundeservice søges


Takket være ”Verdens bedste kunder” er vi inde i en fantastisk udvikling og har travlt som aldrig før. I den forbindelse mangler vi en motiverende Teamleder til vores Kundeservice.


I samarbejde med dygtige og kompetente kollegaer skal du varetage kontakten til vore kunder. Hverdagen er travl og indeholder alt fra telefonekspedition til ordreindtastning og tilbudsgivning. I en hektisk hverdag skal du være klar til at bevare overblikket, skabe den gode stemning, have forståelse for - og indsigt i - dine kollegers opgaver, og i det hele taget være med til at sikre et godt samarbejde såvel i afdelingen som i samarbejdet med øvrige kolleger på tværs af virksomheden.


Vi tilbyder dig stor indflydelse på jobbet, og vi lægger vægt på, at der er ”højt til loftet”, og at trivsel og udvikling er med til at skabe rammerne for en god hverdag.


otto schachner, der er grundlagt i 1946, er en seriøs og velfunderet virksomhed og hører i dag til blandt de mest betydende udbydere af personlige værnemidler i Danmark. I 2016 overtog vi aktiemajoriteten i BockMann i Finland, og vores målsætning er at blive fuldt repræsenteret i de øvrige Nordiske lande. Vi er en del af CERVA Group, der med hovedsæde i Prag er en af branchens hurtigst voksende virksomheder.


Er du interesseret i at høre mere, eller har du lyst til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Markedsdirektør Henrik Backs via mail hhb@schachner.dk eller Adm. Direktør Jan Lund via mail jl@schachner.dk.
 

Vi glæder os til at høre fra dig.