OM OTTO SCHACHNER NORDIC


Hr. Otto Schachner grundlagde i 1946 i København virksomheden otto schachner, og startede her produktionen af kvalitets arbejdshandsker syet i skind. Siden er otto schachner flyttet til Fredericia, hvor der indtil 2004 stadig blev syet handsker.

otto schachner, der i dag også kaldes OS Safetycenter, forsyner både danske og udenlandske kunder med arbejdshandsker og alt i personligt sikkerhedsudstyr (PPE). Virksomheden har siden 2010 været en del af CERVA Group, der er blandt de største udbydere af PPE i Europa. CERVA Group, med hovedkvarter i Prag, er med en progressiv vækststrategi repræsenteret i 34 lande.

otto schachner tilbyder hele 2.6 mio enheder indenfor handsker, beklædning, sikkerhedsfodtøj samt personligt sikkerhedsudstyr, såsom åndedrætsværn, hovedværn, øjenværn, høreværn, faldsikring og gasdetektorer. Derudover tilbyder vi også produkttræning og uddannelse indenfor hele vort brede program.

otto schachner er den første danske TOTALLEVERANDØR, der tilbyder et komplet program og har i dag en stab på 30 motiverede dygtige medarbejdere for hvem GOD SERVICE er den daglige ledetråd. 
 

Vision

 • At være den værdiskabende og mest innovative samarbejdspartner indenfor PPE (Personal Protective Equipment)
   

Mission

 • Gennem viden, rådgivning samt produkttræning at sikre den mest optimale og funktionelle beskyttelse af DIT HELBRED 
   

Værdier

 • Glade og tilfredse kunder og leverandører
 • Engagerede og motiverede medarbejdere
 • Verdens bedste KUNDESERVICE
 • Engagerede og motiverede medarbejdere
   

Målsætning   

 • At levere kontinuerlig værdi overfor vores ejere, medarbejdere, kunder samt leverandører
   

AAA kreditering 

Vi er en kreditværdig virksomhed, baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.
Vurderingen er foretaget udfra en mængde forskellige beslutningsregler.
Oplysningerne bliver dagligt opdateret via Bisnodes database.
Kreditvurderingen er således altid aktuel.

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.